Yoga Campus Arnhem op Yogafestival in Schaarsbergen

Marijke Hulstein Yogafestival SchaarsbergenYoga Campus Arnhem is ook dit jaar aanwezig op het Yogafestival in Arnhem (7 & 8 september) in de prachtige natuur van de Veluwse bossen. Marijke Hulstein zal op de zaterdag samen met de mantragroep Guru Ohm een heerlijke ochtend Sadhana verzorgen met livemuziek. 

Sadhana betekent in letterlijke zin spirituele beoefening. De ochtenduren zijn magische uren door de hoek van de zon met de aarde waardoor het de perfecte tijd is voor reiniging en meditatie. De Sadhana bestaat uit een yogales om je lichaam te openen met vervolgens een prachtige begeleiding van zang, mantra en meditatie.

Het festival vindt plaats op 7 & 8 september op een prachtig terrein rondom het kerkje van Schaarsbergen. Vrijdagavond start het programma met een concert en op zaterdag is er een compleet dagprogramma met grote diversiteit aan workshops, lezingen en demonstraties van yogascholen. Je kunt er verschillende docenten van Yoga Campus Arnhem ontmoeten. Ook is er lekker eten, zijn er leuke kraampjes en kun je jezelf verwennen met een massage.

Boek voor 15 juli voor je early bird ticket. Kijk voor meer info op www.yogafestivalarnhem.nl.