Yin yoga met live cellomuziek

Op zondagmiddag 20 januari en 17 februari geven Ingrid Loman (yogadocent) en Mirjam Mudde (celliste) een verstillende yin yogales waarbij de klanken van de cello je helpen om diep naar binnen te keren. 

De winter nadert, we gaan weer meer binnen leven en zoeken de gezelligheid van elkaar op. Je bent meer toe aan rust en tijd voor jezelf in deze donkere maanden. Jezelf wat meer verwennen en goed voor jezelf zorgen horen daar helemaal bij. Deze speciale yin yogales met cello-muziek ondersteunen het proces van naar binnen keren en rust nemen voor jezelf.

De yin yoga houdingen laten het hart openen en nodigen je uit meer naar binnen te keren. De cello zal met zijn warme klank, stromende lijnen en mooie muziek de houdingen gepast begeleiden en ondersteunen. Het is het instrument dat de klank van de menselijke stem het dichtst benadert en daarmee staat het dicht bij je. De diepere klanken brengen je aandacht makkelijker naar binnen en de melodieën laten je energie stromen.

De cello is gemaakt van hout en is al meer dan 500 jaar oud. Het is bekend vanuit de klassieke muziek, maar wordt tegenwoordig in diverse genres gebruikt. In deze langere les hoor je de cello als solo-instrument, in zijn meest pure vorm.

Datum: zondag 20 januari 2019
Tijd: 16:30 – 18:00 uur
Locatie: Yoga Campus Arnhem, Statenlaan 6-8, Arnhem
Investering: € 20
Na de les is er tijd voor thee met iets lekkers gemaakt door Maud Nijenhuis.

Datum: zondag 17 februari 2019
Tijd: 16:30 – 18:00 uur
Locatie: Sportstudio Locomotion, Sportlaan 1, Oosterbeek
Investering: € 20
Na de les is er tijd voor thee met iets lekkers gemaakt door Maud Nijenhuis.

Aanmelden: bij Ingrid via info@yoga-awareness.nl
Annuleringsvoorwaarden: je reservering is definitief als de betaling rond is. Is er vier dagen voor aanvang van de activiteit nog niet betaald, dan gaat je plekje naar een ander.
Meer informatie over Yin Yoga kun je vinden op www.yoga-awareness.nl/yoga/yin-yoga/
Meer informatie over Mirjam en de cello vind je op http://www.speeljijookcello.nl/