Twee weken gratis yoga en tai chi

Gratis yoga in september

Twee weken gratis Yoga en Tai Chi bij Yoga Campus Arnhem! Want het is weer (bijna) september, de maand waarin we elk jaar twee weken gratis lessen aanbieden. Dit jaar van 7 t/m 20 september.

De vakantie zit er voor velen op, het hele zomerse weer heeft ook zijn tijd gehad, we gaan ons met z’n allen klaarmaken voor het najaar. Geen idee hoe dit najaar eruit zal komen te zien. Het kan nogal voelen als een verwarrende tijd, waar (onaangename) verrassingen een groot deel van uit kunnen maken. Wie weet is dat wel jouw motivatie om een keer mee te doen met een Yogales of een Tai Chi-les. Manieren vinden om met alle verrassingen om te kunnen gaan, meer ontspanning ervaren en een goed gevoel behouden in deze chaotische tijd. Yoga en Tai Chi kunnen hierbij helpen. Een groot voordeel is dat als je je meer ontspannen voelt, ook je lichaam gezonder is. Het houdt minder stress en spanning vast en energie kan beter stromen. Het lichaam is beter in staat zichzelf te herstellen.

Wil je zelf de voordelen ervaren van wat Yoga en Tai Chi voor je kunnen doen, dan ben je welkom in één van onze lessen tussen 7 en 20 september.

In het rooster kun je een les naar keuze uitzoeken en via het contactformulier kun je de desbetreffende docent mailen. Vanwege de Corona-maatregelen kunnen er helaas maar een beperkt aantal deelnemers meedoen met een les. Vraag daarom altijd eerst de docent of er plek is.

We hopen je ergens in september te ontmoeten!

Team Yoga Campus Arnhem