Twee lessen gratis in januari én februari

Een nieuw jaar, een nieuw begin. Altijd een goed moment om weer wat extra aandacht te besteden aan jezelf! Altijd een goed begin om met iets nieuws te starten.

Ben je geïnteresseerd in yoga of tai chi in Arnhem Noord, maar heb je nooit de stap gemaakt om een les te volgen? Dit is het moment! Yoga Campus Arnhem biedt de hele maand januari én februari de eerste twee lessen gratis aan. Je kunt kiezen om bij twee docenten een les uit te proberen of twee lessen te volgen bij één docent. Met een aanbod van Tai Chi en verschillende soorten Yoga, zoals Kundalini, Hatha, Easy Flow, Yin en Power zit er vast wel een les tussen die je aanspreekt.

Op onze rooster kun je bekijken wanneer welke les gegeven wordt. Heb je een keus gemaakt, dan kun je je aanmelden bij de desbetreffende docent. Met de flyer kun je de les gratis meedoen. De docent tekent deze af.

De flyers liggen overal verspreid in het Spijkerkwartier en het centrum van Arnhem. Heb je nog geen flyer weten te bemachtigen, dan kun je er ook één bij Yoga Campus Arnhem zelf krijgen.

*Deze actie is alleen voor nieuwe deelnemers.

Wij wensen je een ontspannen begin van 2018!

Team Yoga Campus Arnhem