Susanne ten Doesschate

Susanne

Te weinig beweging, te veel eten, stress en een constante stroom van informatie die op ons af komt vormen een (te) grote belasting voor onze gezondheid. We zitten veel in ons hoofd en verliezen hierdoor regelmatig de verbinding met ons lichaam. Afvalstoffen worden niet goed afgevoerd en kunnen  spanningsklachten, slapeloosheid, hoofdpijn of neerslachtigheid veroorzaken.

Kundalini Yoga (ook wel de yoga van het bewustzijn genoemd) lessen zijn afwisselend en uitdagend. Dynamische lichaamsoefeningen worden gecombineerd met meditaties, mantra’s (helende klanken) en ademtechnieken. Via adem maken we gemakkelijk contact met onze innerlijke wereld en levenskracht. Kundalini Yoga werkt direct in op je zenuwstelsel en hormoonstelsel; het heft blokkades op en brengt je systeem in balans, geeft rust en activeert je levensenergie. Je lijf wordt soepeler, je voelt je energiek en de drukte in je hoofd verdwijnt.

Wat Kundalini nog meer kan doen?

Deze combinatie van technieken werkt ook door op emotioneel en zielsniveau. We trainen de ‘zenuw van de ziel’, versterken onze intuïtie, openen ons hart, verruimen de geest en brengen deze tot rust. Beoefening helpt je loslaten, patronen te doorbreken en geeft je meer ruimte. Het brengt je in contact met je ware zelf en sluit je (weer) aan op je kern. Je voelt je meer verbonden met jezelf en de wereld om je heen. Er is ineens meer ruimte, lichtheid en tevredenheid. Dat gevoel is onbeschrijflijk.

Susanne: “na jarenlange beoefening van hatha yoga en andere vormen, kwam ik in 2014 in contact met deze vorm en was direct verkocht. Hier komt alles samen; de effecten zijn heel direct en krachtig”

Deelnemers aan Susanne’s lessen geven aan de warme uitnodigende energie zeer te waarderen. Een gevoel van veiligheid en verbinding. Ook zijn zij enthousiast over haar duidelijke instructies, rust en prettig stemgeluid.

Kundalini yoga vraagt geen specifieke ervaring en is geschikt voor iedereen. Je bent van harte welkom om de effecten van kundalini yoga zelf te ervaren en te onderzoeken!

Wil je meer lezen over Susanne en Naturewize?

Voor aanmelden: susanne@naturewize.nl
Naturewize Yoga is ook te vinden op Instagram en Facebook.