Susanne vervangt Mirte

Mirte met zwangerschapsverlof 
De afgelopen maanden heb ik met veel plezier en een steeds dikker wordende buik mijn Kundalini Yogalessen op donderdagavond gegeven. Ondanks dat ik amper nog oefeningen zelf voor kon doen is mijn groepje en vol voor gegaan en was de energie in de les prachtig! Maar nu is het tijd om mijn cocon in te gaan en mijn wereld tijdelijk kleiner te maken. Vanaf 1 oktober komt Susanne mij vervangen en daar ben ik ontzettend blij mee, wat een krachtig en tegelijk zacht mens! Ik weet zeker dat jullie in goede handen zijn 🙂
Voor mensen die bij mij nog lessen hebben staan; jullie lessen gaan automatisch naar Susanne, tenzij je mij een berichtje stuurt dat je dat niet wilt. Ben je benieuwd naar Kundalini Yoga en wil je een keer meedoen met de yogales van Susanne op donderdag? Dan kun je vanaf nu rechtstreeks contact met haar opnemen via een mailtje naar susanne@naturewize.nl.
Susanne stelt zich voor
Kundalini Yoga, de ‘Yoga van Bewustzijn’, kwam na ruim 20 jaar Hatha yoga te hebben beoefend in 2015 in mijn leven. Op een moment dat ik erg ver van mijzelf verwijderd was. Het bracht me direct in contact met mijzelf, en van ‘buiten’ naar ‘binnen’. Mijn enthousiaste natuur bracht en brede ervaring bracht me een afwisselende loopbaan, waarin ik onder andere werkte als projectmanager, (loopbaan)coach en docent. In 2020 deed ik de Kundalini Yoga Teacher Training en vrij snel ontdekte ik dat ik deze volledige en veelzijdige vorm van Yoga graag wil overdragen.

Nog elke dag ben ik  verrast over de transformerende kracht van deze yogavorm, op zowel fysiek, mentaal en spiritueel niveau. Naast fysieke oefeningen (kriya’s) en krachtige ademhalingsoefeningen (pranayama’s) zingen we mantra’s (helende klanken) en mediteren we. Kundalini Yoga werkt direct in op je zenuwstelsel en klieren; het heft blokkades op, het brengt je lichaam in balans, geeft rust en activeert je levensenergie. Onder de naam Naturewize Yoga ben ik te vinden op social media en zal ik vanaf oktober naast de vervanging van Mirte’s les op de donderdagavond ook op dinsdagavond en zaterdagochtend lesgeven bij Room4Yoga in Velp.