1 x sfeerproeven€0
Losse les€14,44
3 strippenkaart€39,- (6 weken geldig)
4 strippenkaart€48,- (2 maanden geldig)
10 strippenkaart€111,11 (4 maanden geldig)

Namasté yogi’s,

Ik ben Priya Ramkhelawan, 36 jaar, geboren en getogen Arnhemmer met wortels in India. Op dit moment ben ik Yin yoga docent bij Soulwork Yoga (en functioneel beheerder). Ik heb de yin yoga basisopleiding bij AALO gevolgd. Het gaf me een mooie basis van de lichamelijke anatomie, de houdingen tot de eenheid van lichaam/ziel/geest. Daar heb ik mijn eigen sausje aan toegevoegd. Vanuit het filosofisch spelen met woorden tot het spirituele zelfhelend vermogen aanspreken.

Yin Yoga

Yin yoga is een yogastijl waarin diepe ontspanning, mindfulness, mobiliteit en soepelheid van het bindweefsel samenkomen. Je gebruikt de houdingen om je lichaam te voelen. Het gevolg is dat je jezelf beter leert kennen, emotioneel meer balans hebt en beter kan focussen. Dit werkt op verschillende vlakken in jezelf en je leven door.

De les

In mijn lessen gaat het niet om het perfect uitvoeren van de houding. Door middel van de houding ga je voelen wat de stand van je lichaam op dat moment is en waar het om vraagt. Jezelf (zonder oordeel en zonder er iets aan te willen veranderen) voelen en naar je lichaam luisteren! Het maakt niet uit waar je vandaan komt, wie je bent, wat je met je meedraagt of hoe je in het leven staat: bij mij in de les is iedereen welkom, respecteren we elkaar en mag je er zijn (zoals je al bent).

Zoals je hierboven leest is yin yoga voor mij een uit de hand gelopen passie die ik graag met je wil delen. Daarom wil ik je uitnodigen om (kosteloos) een keer te komen sfeerproeven.

Tot slot wil ik vanuit eigen positieve en bevrijdende inzicht meegeven dat wat je ook doet, het altijd met een open mindset en zonder oordeel te benaderen. Zo creëer je geen verwachtingen voor jezelf en kan je dus ook niet teleurgesteld raken als het daar niet aan voldoet. Winstwaarschuwing: je leert altijd iets nieuws. Misschien het inzicht dat het bij je past, of juist niet.

Liefs,

Priya Ramkhelawan van Soulwork Yoga