Nieuw Yoga lesrooster vanaf 1 december

Er zullen enkele veranderingen zijn in ons Yoga lesrooster vanaf 1 december. Ik, Ingrid, ga stoppen met de lessen op maandag en dinsdag.

Bijna 9 jaar geleden heb ik samen met Leo, Verona en Abha Yoga Campus Arnhem opgericht. Van 4 deelnemers in de eerste les naar 6 groepen op het Yoga lesrooster, van Power Yoga naar Yoga voor de rug, van Yin Yoga naar YIN+. Het was een mooie reis, ik heb ervan genoten! Heel veel geleerd, veel nieuwe mensen leren kennen, heel waardevolle ervaring in het lesgeven en in alles wat yoga is opgedaan. Nu is het tijd om dit los te laten. 

Mijn hart gaat sneller kloppen van meer verdieping kunnen geven, van een groter bereik, van energie laten stromen door mijn handen en van het gerichter kunnen werken op klachten. Dit alles ga ik doen in Personal Yoga sessies en Online lessen, series en pakketten. Daar zie ik enorm naar uit!

Ook heel blij ben ik met Nicole Dijk en Priya Ramkhelawan. Zij gaan al mijn lessen overnemen. Met het verschil dat alle lessen Yin Yoga zullen worden. Dat is ook zo’n mooie vorm, daar kan er nooit teveel van zijn 😊. Naast de Yin Yoga zal er nog steeds Hatha, Mindfull Hatha en Kundalini Yoga gegeven worden. Bij elkaar een mooi lesrooster.

Ik wil iedereen bedanken die lessen bij mij heeft gevolgd.

Ook Leo, heel veel dank voor onze samenwerking. Goed op elkaar ingespeeld, to the point en altijd met een lolletje. Love it!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe activiteiten, kijk dan op mijn website: www.yoga-awareness.nl. Blijf je me graag directer volgen, vraag dan de gratis lessen of video aan. Dan kom je op mijn mailinglijst en ben je direct op de hoogte van alles wat ik ga doen.