Mooncycle Daytreat

Irina Verwer en Janine de Wolf nemen je op zaterdag 16 september mee in een Mooncycle Daytreat, een hele dag om op adem te komen en jezelf te hervinden. In een maatschappij waarin we geneigd zijn altijd door te rennen, voelt deze dag als een adempauze en is het een waar geschenk aan jezelf.

In de ochtend leert Irina je hoe je de menstruatiecyclus positief kunt beïnvloeden, maar ook hoe je tijdens en na de overgang goed voor jezelf kunt zorgen met yogahoudingen, ademoefeningen en voeding. Je leert wat Ayurveda is en hoe deze filosofie jou kan helpen de keuzes te maken die echt bij jou passen. Ook word je door een serie yogahoudingen en ademoefeningen geleid en krijg je verschillende series houdingen en ademoefeningen mee naar huis, zodat je er verder mee aan de slag kunt.

Na de les mag je genieten van een heerlijke en zuivere lunch die door De Rauwe Keuken voor je wordt verzorgd.

In de middag neemt Janine je mee op de reis door de verschillende fasen die jouw cyclus heeft. Je krijgt inzicht in hoe je hormonen van invloed zijn op je stemming, je energieniveau en zelfs op de kleding die je draagt. Weten in welk moment van je cyclus jij je bevindt en hierop afstemmen geeft je meer rust en ruimte in je leven. Je voelt je krachtiger, productiever, leuker en mooier, waardoor je meer in balans bent. Daarnaast zorgt het er voor dat je minder last hebt van je menstruatie!

 

Over de docenten:
Irina Verwer geeft ruim tien jaar les in binnen- en buitenland. Daarnaast schrijft ze voor het Yoga Magazine, schreef ze de yogische kookboeken ‘Kopstand in de Keuken’ en ‘Met een Snufje Yoga’, geeft ze yogische coachingsessies, leidt ze retreats, workshops en masterclasses en geeft ze online lessen bij Ekhart Yoga. Over Irina kun je meer lezen op haar website: www.irinaverwer.com.

Janine de Wolf is Natuurgeneeskundig therapeut en heeft sinds acht jaar haar eigen praktijk in massagetherapie, met een specialisatie in cyclus, natuurlijke vruchtbaarheid en borstgezondheid. Janine is een van de weinige Fertility Massage Specialisten en Borstweefseltherapeuten in Nederland.
Wil je meer weten over Janine, kijk dan op haar website: www.praktijkmanitou.nl.

Wanneer en hoe laat:
Zaterdag 16 september van 10:00 – 16:00 uur

Bijdrage:
€ 95

Aanmelden:
www.praktijkmanitou.nl of www.irinaverwer.com