Mirte

Mirte 

Door mijn les wil ik mensen een rustpunt in de week bieden, ze door beweging en bezinning dichter bij zichzelf laten komen en een geestelijke en lichamelijke boost geven. De lessen worden gegeven in kleine groepen, met een veilig klimaat, persoonlijke aandacht en genoeg ruimte om thuis te komen bij jezelf. 

Nu met tijdelijke kennismakingsaanbieding: 3 lessen voor 15 euro! Schrijf je meteen in!

Vijf jaar geleden kwam ik tijdens een moeilijke periode per (on)geluk in aanraking met Kundalini Yoga. Dit veranderde mijn leven. Het consistent, iedere dag doen van yoga en meditatie hebben me veel liefde, bezinning, discipline en innerlijke kracht gegeven. Het bracht me dichter bij mezelf en in contact met mijn ziel.

De transformerende kracht van deze yogavorm deel ik nu met passie met de mensen in mijn lessen en yoga specials op de Yoga Campus in Arnhem. Ik ben KRI (wereldwijd) gecertificeerd en heb de KY-opleiding gevolgd bij Gurumarka Khalsa.

Naast Kundalini Yoga geef ik ook met veel plezier geschiedenislessen op een middelbare school. Ik hou van lezen, natuur en van mijn lieve vriend Thijs.

Wil je meer informatie, neem dan eens een kijkje op mijn website of lees mijn blog.

De lessen op de Yoga Campus zijn iedere donderdagavond van 20:30  tot 21:45 uur. Draag gemakkelijk zittende kleding. Er zijn matjes, dekentjes en meditatiekussens aanwezig. Het is fijn om een flesje water bij de hand te hebben tijdens de les. Na de les is er voor wie zin heeft Yogi Tea en tijd om wat na te praten of vragen te stellen. Voor vragen of inschrijvingen kun je via deze website een berichtje achterlaten, mij mailen op mirtevos@gmail.com of appen op 0640249276.

Wat is Kundalini Yoga?

Kundalini Yoga is een dynamische, afwisselende en diepe vorm van yoga die je helpt omgaan met de uitdagingen van deze tijd zoals stress, een overvloed aan prikkels en malende gedachten.

Door de combinatie van fysieke oefeningen, meditaties, ademhalingsoefeningen, ontspanning en mantra vergroot je al snel je fitheid, bewustzijn en intuïtie.

Energetische, fysieke en emotionele blokkades worden opgeheven zodat je energie weer vrij kan stromen en je dieper kunt ontspannen, met het gevoel dat je thuiskomt en kunt zakken in je eigen lichaam.

Deze yoga werkt direct op je zenuw- en hormoonstelsel, brengt je in balans en geeft rust, energie en blijdschap. Je hoeft hiervoor geen ervaring te hebben met yoga, je voelt de werking direct.

Voor wie is deze yogavorm geschikt?
Omdat iedereen op zijn of haar eigen niveau en tempo werkt is deze yogavorm geschikt voor mensen van alle leeftijden en alle lichaamstypes. Je hoeft niet flexibel te zijn.

Yoga geeft inspanning voor je lichaam en ontspanning voor je geest, het kan daarom ondersteunend werken bij o.a. de volgende uitdagingen:

– Stress en burn-out klachten
– Faalangst en perfectionisme
– Omgaan met hoog sensitiviteit
– Gebrek aan discipline en doorzettingsvermogen
– Neiging tot over-analyseren
– Neerslachtigheid
– Fysieke ongemakken zoals (chronische) rugpijn