Mirte

Mirte

Een paar jaar geleden maakte ik kennis met Kundalini Yoga. Waar bij andere vormen van yoga mijn hoofd tijdens de les gewoon nog overuren maakte, merkte ik dat ik in deze lessen zo’n concentratie nodig had dat mijn gedachten eindelijk tot rust kwamen; wat een ontspanning en ruimte! Ik besloot de Teacher Training te gaan doen bij Gurumarka en Giandev van Yogalifestyle (KRI certified). Sindsdien sijpelt yoga door in alle lagen van mijn leven, het heeft me dichter tot mezelf gebracht en daar ben ik heel dankbaar voor.

 

Kundalini Yoga is een dynamische, afwisselende en krachtige vorm van yoga die je helpt omgaan met de uitdagingen van deze tijd. Door de combinatie van (soms uitdagende) fysieke oefeningen, meditaties, ademhalingsoefeningen, ontspanning en mantra vergroot je al snel je vitaliteit, bewustzijn en intuïtie.

 

De lessen zijn voor iedereen geschikt; van beginners tot (zeer) ervaren yogi’s. Je bepaalt zelf de intensiteit van de oefeningen en probeert je eigen grenzen te verkennen. Yoga geeft inspanning voor je lichaam en ontspanning voor je geest, het kan daarom ondersteunend werken bij o.a. de volgende uitdagingen:

 

  • Omgaan met hoog sensitiviteit
  • Stress en burn-out klachten
  • Faalangst en perfectionisme
  • Gebrek aan discipline en doorzettingsvermogen
  • Neiging tot over-analyseren
  • Neerslachtigheid
  • Fysieke ongemakken

 

De lessen zijn iedere donderdagavond van 20:30  tot 21:45 uur bij de Yoga Campus op de Statenlaan 8 in Arnhem. Draag gemakkelijk zittende kleding. Er zijn matjes, dekentjes en meditatiekussens aanwezig. Het is fijn om een flesje water bij de hand te hebben tijdens de les. Na de les is er voor wie zin heeft Yogi Tea en tijd om wat na te praten of vragen te stellen.

Voor vragen of inschrijvingen kun je via de website een berichtje achterlaten of mij mailen op mirtevos@gmail.com