Leven in je Lijf-training start vanaf september

In september start de basiscursus lichaamswerk ‘Leven in je Lijf’ bij Yoga Campus Arnhem. Voor meer levensenergie, plezier en zelfvertrouwen, of als je zin hebt in een gezellige middag samen.

‘Leven  in je Lijf’ is een bijzondere training op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. In de cursus leer je als deelnemer om via ademhaling, contact en lichaamsgerichte oefeningen meer ontspanning te vinden, maar ook meer zelfbewustzijn en levendigheid. Luisteren naar je gevoel en daarnaar handelen, je grenzen aangeven en nee zeggen als je iets niet wilt zijn belangrijke elementen uit de cursus. Je komt op tien achtereenvolgende vrijdagmiddagen bijeen. Er wordt gewerkt met muziek, beweging, de ademhaling en met oefeningen die te maken hebben met contact maken met jezelf of een ander.

Ik ben Jorinde van der Donk. Naast mijn werk als Psychomotorisch therapeut geef ik de training “Leven in je Lijf” in Arnhem. Ik vind het waardevol om bij te dragen aan verdieping, speelsheid en vertrouwen. In het verleden leefde ik veel vanuit mijn hoofd, kon moeilijke gevoelens slecht herkennen en toelaten en voelde daardoor niet wat mijn lichaam nodig had. Ik leerde waarnemen wat er in mijn lichaam gebeurt, ben gevoelens en emoties gaan ontdekken en uiten wat er in mij speelt, leren dragen.  Lichaamswerk helpt mij meer open, gevoelig en liefdevol te zijn naar mezelf en naar anderen.

Datum en tijd:
Wij starten op vrijdag 29 september tot en met vrijdag 8 december 2017 (m.u.v. 20 oktober) van 13:00 tot 15:45 uur.
Op vrijdag 8 en 15 september 2017 ben je van harte welkom op de gratis open les, van 13:00 tot 15:30 uur. Graag wel opgeven door een mail te sturen naar info@praktijkandrijn.n of aan te melden op www.praktijkandrijn.nl/gratis-proefles

Prijs:
€ 297 (inclusief een cd met oefeningen).
De meeste zorgverzekeraars vergoeden individuele sessies geheel of gedeeltelijk.

Aanmelden:
Voor de cursus kun je je opgeven door het aanmeldingsformulier op  www.praktijkandrijn.nl/aanmelden in te vullen.

Meer informatie kan je vinden op www.praktijkandrijn.nl of de folder “Leven in je Lijf” (deze ligt bij de Yoga Campus Arnhem).