Yoga les€ 12,50
Betalingper maand of half jaar

Vanuit interesse naar het ‘van binnenuit’ beleven, ben ik yogalessen gaan nemen. Ik ben verbaasd over en geboeid geraakt door het verschil van zijn, voor en na de les. Dit heeft zoveel indruk op mij gemaakt dat ik er meer van wilde weten en leren. Ik ben in Tilburg de 4-jarige opleiding voor Hatha Yoga-docent gaan volgen. Deze heb ik in 2002 afgerond en ben aansluitend een jaar meditatietraining gaan doen. Daarin heeft stilte in yoga meer een plek gekregen. Dit geeft mij nog steeds een gevoel van ‘thuis’ komen.

In mijn lessen werken we met houdingen (Asana’s) en adem. Daarbij is het niet belangrijk hoe goed je een houding kunt. Het gaat om jouw beleving als je in de houding bent; wat je ervaart, waar je spanning vasthoudt of kunt loslaten. Het doet er niet toe of je oud,  jong, stijf of lenig bent. Jouw ademhaling, aandacht en plezier staan hierin centraal. Na het beoefenen van houdingen wordt de les afgesloten met ontspanning en meditatie.

Hatha Yoga reikt een manier aan om jezelf weer te leren kennen. Ik nodig je van harte uit om nieuwsgierig te worden en plekken in jezelf te ervaren die even vergeten waren, om deze met aandacht en adem opnieuw te begroeten.

Naast het geven van yogalessen zal ik met regelmaat op zondagmorgen in Park Zijpendaal loopmeditatie geven. Deze lessen zijn voor iedereen toegankelijk.

Vul het contactformulier in om een les bij mij te volgen