Kundalini Yoga Special – Rebirthing (met korting voor vaders/vaderdag)

Kundalini yoga workshop rebirthingRebirthingsoefeningen zijn speciale Kundalini yoga oefeningen, die werken als een grote schoonmaak voor je onderbewuste. In ons onderbewuste slaan we van alles op; emoties, ervaringen uit het verleden, trauma en oude pijn (‘garbage’), die ons onbewust tegenwerken in ons leven nu. Met behulp van deze krachtige Yoga Special kun je in dit onderbewuste helen en obstakels en onzekerheden overwinnen. Je ruimt op wat je onbewust belemmert om je best mogelijke leven te leiden. Een leven in contact met je ware doel en identiteit met vertrouwen en energie.

Wat gaan we doen? 
De oefeningen zijn een combinatie van dynamische bewegingen (asana), ademhaling, mantra en meditatie. Een rebirthing werkt verdiepend en krachtig door en wordt vaak als intensiever ervaren dan een reguliere yogales. Tegelijkertijd kun je de oefeningen altijd op je eigen tempo en niveau meedoen.

Enige ervaring met (kundalini) yoga is prettig. Heb je geen ervaring? Dan raden we je aan om voorafgaand aan de workshop een keer met een reguliere Kundalini yogales mee te komen doen. Dit kan op de Yoga Campus Arnhem in het Spijkerkwartier (Arnhem-Noord) op woensdag- of donderdagavond. bekijk het rooster voor de actuele tijden.

Praktische informatie: 

  • Datum en tijd: 16 juni 2019, 9:30 uur – 12:00 uur
  • Investering:  € 35
  • Early bird; meld je je aan voor 1 juni of ben je vader, dan ontvang je 20 % korting. Wees er snel bij, VOL = VOL
  • Voor thee en een gezonde snack wordt gezorgd, een flesje water meenemen is prettig.
  • De Special wordt verzorgd vanuit Yoga Campus Arnhem door Marijke Hulstein en Mirte Vos

Aanmelden kan via marijke_mh@hotmail.com (06-41767737) of Mirtevos@gmail.com (06-40249276).