Ingrid

Ingrid fotoIngrid

De belangrijkste les op mijn eigen yogareis, is dat ik door te ontspannen en los te laten kan groeien. Niet door te willen of te moeten, maar door te zijn in het nu en te genieten van ieder moment.
Deze les kwam voor het eerst bewust binnen door het doen van de staande tang, waarbij je hele bovenlichaam voorover buigt richting je benen. Ik hoorde mijn yogaleraar zeggen: “Inademend ruimte brengen in het lichaam, uitademend de spanning die je voelt loslaten.” Daar zakte ik zowaar vanzelf dieper in de houding. Toen viel voor mij het kwartje: door alleen maar waar te nemen zonder oordeel kom je vanzelf verder. Nog steeds is dit moment belangrijk in mijn lessen én mijn dagelijks leven.

Opleiding en ervaring
Mijn eerste yogaopleiding was een Hatha yogaopleiding en deze ronde ik met veel plezier af bij Ananda Yogacentrum in Ellecom. Daarna volgde ik de Yin Yoga opleiding met aantekening chakrayoga bij Fysio4U in Sneek. En deed ik de bijscholing Yin Yoga Medicine. Ik vind het geweldig om workshops en bijscholingen te volgen, lees yogaboeken van Motoyama tot Critical alignment en pas de yogafilosofie zoveel mogelijk toe bij alles wat ik doe. En dat is niet altijd zo makkelijk…

Ik wil nog heel graag leren, onderzoeken en beleven en doe dat graag samen met jou. Dus mag ik je in één van mijn lessen ontmoeten?

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op: www.yoga-awareness.nl