Proeflesgratis
Losse les€12,-
5 rittenkaart (jaar geldig) €55,-
10 rittenkaart (jaar geldig)€100,-

Yoga kwam in 2005 op mijn pad tijdens mijn eerste zwangerschap. Toen al merkte ik dat dit iets bijzonders was. Het voelde erg goed om bewust met mijn lichaam om te gaan en een klein wezentje te voelen. Ik merkte dat ik de dingen in het dagelijks leven veel bewuster ging doen. Vanwege een verhuizing naar het westen heb ik de yoga even los gelaten en mij gericht op Pilates en Qi Neng Qi Gong. Maar al snel merkte ik dat Yoga toch echt mijn pad is.

Na mijn tweede zwangerschap ben ik de opleiding voor Kinderyoga docente bij Patty Jongemaets gaan volgen. Daarna volgde al snel de Hatha yoga opleiding bij Fiore Osmose in Den Haag, die ik in 2017 heb voltooid. Gedurende de yoga opleiding heb ik me nog verder verdiept in een cursus Mindfulness en cursus Bewust Zijn. Toen was het voor mij al snel duidelijk dat Yoga en Mindfulness hand in hand gaan.

In mijn lessen doe ik rustige asana’s (houdingen), ademhalingsoefeningen, meditaties en visualisaties. Ik gebruik ook vaak een thema zoals de chakra’s, de seizoenen of de 5 elementen lucht, water, vuur, aarde en ruimte. Daarnaast komen de yoga sutra’s van Patanjali  aanbod. Voor  mij is  “Yoga is not about doing difficult positions but it’s staying calm in all kind of situations” and “Yoga takes you into the present Moment. The only place were life exists”.  Dat wil ik graag doorgeven.  Yoga is een life journey.

Kom een keer mee doen en ervaar de rust in je hoofd en lichaam die Yoga je brengt. Ik ont-moet je graag!

Naast de Yoga, geef ik diverse massages geef waaronder de Ayurvedische massage en reiki/healing behandelingen. Voor meer info kijk op www.monflore.nl

Proefles = gratis

Losse les = € 12

5 rittenkaart = € 55 (jaar geldig) & 10 rittenkaart = € 100 (jaar geldig)