Het Kinderatelier: deze zomer op de zaterdagen!

In de ruimte van Yoga Campus Arnhem openen Ilse Wienhoven en Sascha Mulder deze zomervakantie de deuren van Het Kinderatelier Arnhem. Het Kinderatelier is geïnspireerd op de Italiaanse, pedagogische benadering Reggio Emilia. Hierin staan de ontwikkeling van eigen identiteit, zelfstandigheid en creatieve ontwikkeling van een kind centraal. Schilderen in de binnentuin van ons kinderatelier, dansen op de muziek van viool en piano, iedere dag genieten van een biologische lunch en de dag afsluiten met een sessie kinderyoga.

Ilse en Sascha hopen jouw kindje deze zomer te mogen verwelkomen in het kinderatelier! Iedere zaterdag van 09.00-16.00 uur voor kinderen in de leeftijd van 2 tot en met 6 jaar.

Bij Het Kinderatelier Arnhem mogen kinderen de wereld om zich heen ontdekken met behulp van creatieve en sensomotische activiteiten. Zelf uitproberen, zelf ontdekken en eigen inzichten ontwikkelen, allemaal binnen een veilige en rustige omgeving. Een dag bij ons Kinderatelier verloopt middels in- en uitademing van activiteiten. Het verwerken van indrukken is namelijk net zo belangrijk voor kinderen als deze opdoen. Daarom besteden we naast de activiteiten ook aandacht aan vrij spel en rustmomenten (de kleinsten kunnen zelfs tot 1,5 uur slapen op de hiervoor bestemde rustbedjes). De dag wordt afgesloten met kinderyoga.

Waar: Yoga Campus Arnhem in De Kleine Campus
Wanneer: van 11 juli t/m 23 augustus
Tarieven zomerabonnement:
-3 zaterdagen € 180
-4 zaterdagen € 235
-5 zaterdagen € 285
-6 zaterdagen € 330
-losse zaterdag € 79,95
Voor meer informatie: stuur een mail  naar kinderatelierarnhem@gmail.com
Aanmelden: stuur een mail  naar kinderatelierarnhem@gmail.com
Vermeld hierbij:
– Naam en geboortedatum kind
– Eventuele allergieën/bijzonderheden
– Het gekozen abonnement
– Voorkeur van data