Gratis yogalessen in september!

Gratis yoga in septemberWil je een keer ervaring wat yoga voor je kan betekenen kom danĀ  in september een proefles meedoen. Van 12 t/m 25 september zijn alle yogalessen gratis*. Kom en ervaar wat het met je doet!

In de yogalessen werken we o.a. met diverse deugden, deugden zijn positieve grondhoudingen waaruit je een ethisch leven kan leiden. Enkele voorbeelden van deugden zijn, vreugde, rechtvaardigheid, eerlijkheid, moed, creativiteit, verwondering, wijsheid, toewijding, tevredenheid en vertrouwen.

De deugd vertrouwen wordt hieronder nog meer uitgediept. In de maand september staat onder andere deze deugd centraal in de mindfull hatha yogalessen. Ook in de andere yogalessen wordt op eigentijdse wijze aandacht besteed aan deze deugd.

 

Vertrouwen

Is geloof, hoop en een positieve instelling. Met vertrouwen geloof je in iemand of iets. Je vertrouwt erop dat de juiste dingen op je pad komen, zonder ze proberen te sturen of ze te dwingen. Je vertrouwt dat ander doen wat ze zeggen. Soms is het moeilijk te blijven vertrouwen wanneer het leven je pijnlijk treft. Vertrouwen is er in je diepst van je ziel, verzekerd van zijn dat er een leermoment is in alles wat er gebeurt. Vol vertrouwen reken je op een goede afloop.

Vertrouwen vernieuwt mijn kracht.

  • Ik geloof dat in alles wat gebeurt iets goed is
  • Ik vertrouw op het proces
  • Ik laat anderen dingen op hun manier doen.
  • Ik heb vertrouwen in mijn capaciteiten
  • Ik heb vertrouwen in de loop van het leven.

In de houdingen die we uitoefenen wordt de betreffende deugd omschreven en uitgevoerd. Dit geeft vertrouwen.

Bij elke deugd kun je weer andere houdingen uitvoeren.

*Geldt alleen als je nog niet eerder een les bij Yoga Campus Arnhem hebt meegedaan.