Gratis lessen bij Yoga Campus Arnhem

Gratis yoga in septemberGratis lessen bij Yoga Campus Arnhem! Onze yoga en tai chi-lessen zijn van maandag 16 september t/m zondag 29 september voor starters gratis mee te doen.

Het nieuwe seizoen is nu echt weer helemaal begonnen. Wij van Yoga Campus Arnhem zijn uitgerust en opgeladen door de vakantie en hebben weer veel zin om onze lessen voor jullie te geven. Naast alle vertrouwde gezichten, die we enorm dankbaar zijn, zeker ook voor nieuwe deelnemers. 

Yoga Campus Arnhem is gevestigd een prachtig oud schoolgebouw in het hart van het mooie Statenkwartier in Arnhem. Je kunt bij ons terecht voor verschillende lessen Yoga en Tai Chi. Ons uitgangspunt is jou een rustpunt in de week bieden, je door beweging en bezinning dichter bij zichzelf te laten komen en je een geestelijke en lichamelijke boost geven. We zijn zes gepassioneerde, professionele docenten met verschillende achtergronden. We geven met veel liefde, compassie en verbinding les. Onze lessen worden gegeven in kleine groepen, met een veilig klimaat, persoonlijke aandacht en genoeg ruimte om thuis te komen bij jezelf.

Spreekt dit jou aan en wil je vanuit deze drijfveren een yoga of tai chi-les meedoen? Kijk dan op ons rooster voor ons aanbod, dag en tijdstip. Wil je eerst wat meer over ons weten, dan klik je op de docentenpagina en kies je uiteindelijk om mee te doen met ‘Gratis lessen bij Yoga Campus Arnhem’ meld je dan aan voor een les naar keuze via ons inschrijfformulier.

We hopen je eind september te ontmoeten en wie weet ook nog heel vaak daarna!

Team Yoga Campus Arnhem