Eusebius Meditatie Challenge

eusebius meditatie challenge yoga campus arnhem arpalisaMaandagavond 7 mei verzorgt Yoga Campus Arnhem samen met ArpaLisa de Eusebius Meditatie Challenge. Het wordt een ontspannen uur gevuld met Tai Chi oefeningen en Yin Yoga. De zachte klanken van de harp begeleiden je in de bewegingen en houdingen. Je komt snel in een gevoel van rust en verbinding met jezelf.

Verbinding is het thema deze avond. Rond de Hemelvaart is de verbinding van hemel en aarde actueel. Dit gegeven willen we meenemen in de verbinding van energiestromen in het lichaam. Energiestromen die van boven naar beneden en van beneden naar boven bewegen. Zij maken in het lichaam de verbinding tussen hemel en aarde. Alle oefeningen en houdingen die deze avond voorbijkomen werken op een betere doorstroming van deze energiebanen. Als de energie beter stroomt, kunnen de organen hun taak efficiënter uitvoeren, zal je lichaam zichzelf sneller herstellen en voel je je vitaler.

Een extra cadeautje is de begeleiding op de harp. De zachte klanken brengen je sneller in een ontspannen gevoel. Daarnaast zorgen zij ook voor trillingen die resoneren met de energie in jouw lichaam. Ook dat helpt bij een goede doorstroming van energie. Je kunt dit best nog een aantal dagen daarna waarnemen, misschien zelfs nog wel op de dag van Hemelvaart.

Waar: Eusebiuskerk, Arnhem
Wanneer: maandagavond 7 mei
Tijd: 19:30 – 20:30 uur
Kosten: € 5 voor het verwarmen van de kerk
Aanmelden: is niet nodig, je kunt zo binnenlopen

Meenemen: vergeet niet om je eigen mat mee te nemen. En omdat we langere tijd stil zitten of liggen is warmere kleding die makkelijk zit prettig om te dragen. Neem daarnaast ook een comfortabele deken mee, die je kunt gebruiken in de eindontspanning.

Wil je meer weten over Arpalisa kijk dan op www.arpalisa.nl